Κορυφαία τηλεοπτική σειρά «Το Χαστούκι» του Τσιόλκα


H έγκυρη εφημερίδα The Age χαρακτήρισε την τηλεοπτική σειρά «Το Χαστούκι» ως την καλύτερη φετινή παραγωγή της αυστραλιανής τηλεόρασης και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. (Δείτε το site της σειράς εδώ)

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς, που προβλήθηκαν από το κρατικό αυστραλιανό κανάλι του ABC στηρίχτηκαν στο τέταρτο και πιο πετυχημένο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα, που έχει σαρώσει τα διεθνή λογοτεχνικά βραβεία και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα έως τώρα.

Η σειρά έχει πουληθεί και σε πολλά κανάλια του εξωτερικού. Τους διάφορους ρόλους ερμήνευσαν και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί όπως ο ‘Αλεξ Δημητριάδης, ο Λεξ Μαρίνος, η Τούλα Γιαννή, ο ‘Αρης Γούναρης, ο Δημήτρης Μπαβέας, ο Στ. Μουζάκης, η Τσέλτιν Τσιόλκα, και η Ευγενία Φράγκου.

Στο βιβλίο, όπως και στην τηλεοπτική σειρά, αντικατοπτρίζεται η σύγχρονη οικογένεια της Αυστραλίας με καυστικό τρόπο. Σε μια οικογενειακή γιορτή ένας άντρας χαστουκίζει ένα ξένο παιδί. Το γεγονός αυτό διχάζει τους παρευρισκόμενους, που άλλοι βρίσκουν ελαφρυντικά και άλλοι απαιτούν τηνπαραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσει όλους να αναθεωρήσουν την ίδια τους τη ζωή, τις επιθυμίες τις προσδοκίες τους και τα πιστεύω τους.

Advertisement
This entry was posted in Είδηση and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s